Arizona Sunshine II PS VR2 ve SteamVR için geliyor

28.05.2023 12:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Vertigo Games, Arizona Sunshine II'yi PlayStation VR2 ve SteamVR başlıkları için duyurdu. Oyun bu yıl içerisinde çıkış yapacak. Arizona Sunshine II çok satan sanal gerçeklik zombi nişancı oyunu Arizona Sunshine'ın devamı niteliğinde karşımıza çıkacak.
 
Bol aksiyon ve şiddet içerikli bir deneyim olacak 
 
 
 
Arizona Sunshine II sanal gerçeklik başlıkları içerisinde kaotik bir ortamı bizlere aktarmayı hedefliyor. Oyunda kıyamet sonrası bir atmosfer yer alıyor ve Arizona Sunshine oyununun yeni nesil devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Arizona Sunshine II ilk oyuna göre daha kanlı ve daha şiddet içerikli olarak bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Zombi kıyametinin bizlere sunulduğu oyunda hayatta kalmak için elimizdeki silahlara ve içgüdülerimize güvenmemiz gerekiyor. Oyun içerisinde diğer yandan arka planda bir hikaye anlatılıyor ve bu hikaye ara sahnelerle beraber bizlere aktarılıyor.
 
Oyunda pompalı tüfeklerden palalara ve hatta alev silahlarına kadar çok çeşitli silah kütüphanesi yer alıyor. Bu silahlarla beraber bizlere sunulan bu dünyayı keşfedebiliyoruz. 
 
Arizona Sunshine II duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Arizona Sunshine Platformlar: PC Geliştirici: Vertigo Games Dağıtıcısı: JayWalkers Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler