Arkane Studios: Xbox Game Pass Yaratıcı Kalmamıza Olanak Sağlayacak

24.03.2021 16:52 Gazali Çetinkaya

 
Microsoft'un ZeniMax Media'yı satın almasıyla birlikte Prey ve Dishonored oyunlarının geliştiricisi Arkane Studios da Xbox'ın birinci parti stüdyosu ve Xbox Game Pass ekosisteminin bir parçası haline geldi.
 
Press Start ile röportaj gerçekleştiren Arkane Studios oyun yönetmeni Dinga Bakaba tarafından belirtilene göre stüdyonun Xbox Game Pass ekosisteminin bir parçası olması yaratıcılıklarını korumalarına imkan sunacak ve şimdiye kadar yaptıkları türde oyunlar yapmaya devam edebilecekler.
 
Microsoft, Double Fine, The Coalition, Obsidian ve InXile gibi pek çok stüdyo da daha önce Xbox Game Pass'in oyun yapmayı nasıl değiştirdiğinden bahsetmişti. Tim Schafer, normalde herhangi bir yayıncının kabul etmeyeceği yaratıcı ve riskli fikirleri Xbox Game Pass sayesinde hayata geçirebileceğini ifade etmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler