Arkane Studios'un İlk Oyunu Arx Fatalis Ücretsiz

28.05.2020 19:04 Gazali Çetinkaya

 
Dishonored ve Prey ile tanıdığımız Arkane Studios 20. yıl dönümünü kutluyor.

Stüdyo bunun şerefine Arx Fatalis (PC) oyununu ve The Art of Arkane dijital sanat kitabını hediye ediyor.

Yapmanız gereken aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Arkane Outsiders'a katılmak. E-postalara kaydolmak için onay kutusunu işaretleyin ve katıla basın. Ardından Bethesda.net Başlatıcısı'nda Bethesda.net hesabınıza giriş yapın. Arx Fatalis kütüphanenizde indirilmeye hazır olarak bekliyor olacak. Oyun 28-31 Mayıs (saat 17:00) tarihleri arasında ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu tarihten önce alırsanız sizde kalacak.

bethesda.net/tr/hub/arkane20
 
2002 yılında Xbox ile PC için çıkan ve son derece olumlu eleştirilen alan birinci şahıs rol yapma oyunu Arx Fatalis oyuncuları Arx'in fantastik dünyasına doğru inanılmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Zekice kurgulanmış hikayesini çizgisel olmayan bir oyun deneyimi, zorlayıcı bulmacalar ve sürükleyici büyülerle harmanlayan Arx Fatalis'te verdiğiniz her karar oyunun dünyasında büyük değişikliklere yol açabilir.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler