Arkanoid: Eternal Battle'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

04.10.2022 17:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Pastagames, Arkanoid: Eternal Battle'ın 27 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak ve 8 Kasım'da fiziksel olarak PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Oyunun şu anda Steam üzerinden PC için bir demosu mevcut.
 
Oyunun açıklaması şu şekilde:
 
Arkanoid, 1986'da TAITO Corporation tarafından geliştirilen ikonik bir arcade oyunudur. Ana gemi Arkanoid saldırıya uğradığında, küçük uzay aracı Vaus kaçmayı başarır. Ancak başka bir boyuta doğru yol alır. Boyutlar arası bir labirentte dolaşan Vaus, labirentin yaratıcısı “DOH”u yenmek için “uzay duvarları” adı verilen blokları yok etmelidir.

Arkanoid: Eternal Battle'da oyuncular, klasik blok kırma oyununun tamamen modernize edilmiş bir versiyonunu deneyimleyecek ve keşfedecek. Arkanoid: Eternal Battle, daha sonraki bir tarihte detaylandırılacak olan tek ve çok oyunculu modlara sahip olacak. Klasik unsurların yanı sıra yeni efektler, bonuslar ve tecrübeli oyuncuları şaşırtmayı garantileyen özellikler yer alacak.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Arkanoid: Eternal Battle Platformlar: PC Geliştirici: Pasta Games Dağıtıcısı: Microids Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 4 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler