ArmA 3'ten Yeni Video + Ekran Görüntüleri

21.04.2012 00:20 Tunahan Başol


     Bohemia Interactive'in gerçekçilikte sınır tanımayan savaş simülasyonu sersinin son halkası ArmA 3 için yeni bir video ve ekran görüntüleri yayınlandı. 
 
     ArmA 3'ün gerçek hayatta bulunan bir Akdeniz adasında geçeceği biliniyordu. Bugün yayınlanan videoda ise, oyunumuzun geçeceği "Stratis Adası"ndan kesitlere yer verilmiş. Realistik coğrafi verilerden yararlanacak oyunda ada tasarımı da gerçeğine sadık kalınarak yapılacak. Üniformamızı seçmemizi, silahlarımızı ve envanterlerimizi geliştirmemize olanak verecek olan oyunda ayrıca PhysX desteği de bulunacak.
 
    Ertelemelerle beraber 2012'nin son çeyreğine göz kırpan ArmA3'ün yayınlanan videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

Yeni Ekran Görüntüleri
[DHVIDEO=4559]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler