Arma 3 için 2.00 Güncellemesi Yayınlandı

15.10.2020 08:43 Gazali Çetinkaya

 
Bohemia Interactive, askeri FPS oyunu Arma 3 için versiyon 2.00 güncellemesini yayınladı.

Güncelleme yeni atış talimi, geliştirilmiş Steam atölye entegrasyonu, yeni ekipman varyasyonları, yeni başarımlar ve daha fazlasını getiriyor.
 
Course of Fire: Gray adlı atış talimini iki dakikanın altında tamamlayan oyunular altın madalya ile ödüllendirilecek. Atış talimi oyunun hikayesinden tanıdık bir karakter içeriyor ve nereye bakacağınızı ve ne yapacağınızı biliyorsanız sizi Arma 3'ün önceki versiyonlarıyla ilgili birkaç sürpriz bekliyor.
 
Oyuncular artık Eden editörüyle oluşturdukları özel yapıları direkt olarak Steam atölye aracılığıyla paylaşabilir. Eden, oyunun üç boyutlu ortam düzenleme aracı. Masalardan askeri üslere ve kontrol noktalarına kadar oyun varlıklarını istediğiniz gibi bir araya getirmenize olanak sağlıyor.
 
Ayrıca CTRG özel kuvvetler teçhizatının yeni ve farklı modelini, P07 tabancasının siyah modelini ve Arma Eau de Combat sınırsız parfümünü ekliyor.
 
Arma 3 standart sürümü Steam'de 19 Ekim'e kadar %75 indirimle 18,74 TL. Diğer sürümlerde ve indirilebilir içeriklerde de indirimler var.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Daha fazla bilgi için dev.arma3.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler