Arsenal vs Real Madrid

03.09.2010 00:44 Ersin Kılıç


 
     Duyurusundan sonra çok fazla detay verilmemesine rağmen geçtiğimiz ay gerçekleşen Gamescom 2010 fuarında tam anlamıyla bir patlama yapan FIFA 11 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.
 
     Kaleci kontrolü ile 11'e 11 mücadele şansı gibi özellikler ile de karşımıza çıkacak olan oyunun bu yeni oynanış videosunda Arsenal ve Real Madrid arasındaki mücadeleye yer verilmiş. Üstelik maçtan kesitler değil, maçın tamamını izleyebilirsiniz. 11 dakikadan uzun süren bu videoda, oyunun bir çok dinamiğini ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu da görebiliyoruz. Yeni sevinme sistemi de bu dinamiklerden sadece bir tanesi olarak göze çarpıyor.
 
     1 Ekim'de çıkışını yapacak olan oyunun bu yeni oynanış videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler