Ashen Xbox One ve PC için Çıktı

07.12.2018 04:25 Gazali Çetinkaya

 
Aksiyon rol yapma oyunu Ashen bugün itibarıyla Xbox One ve PC için çıkış yaptı.

Oyun Xbox One'da Microsoft Store'da 113,75 TL'den, PC'de Epic Games Store'da 149,00 TL'den satışta. Ayrıca Xbox Game Pass dahilinde.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Ashen, sert dövüş ve pasif çok oyunculu oynanışa yönelik bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Güneşsiz dünyada gezinin ve açık düzlükleri veya en karanlık zindanları keşfetmek için diğer oyuncularla takım olun. Yerleşiminizi büyütmek için anlamlı ilişkiler kurun ve insanlıktan geri kalanlar için yeni bir yuva kurun.
 
Zorlu ve aç bir dünyada hayatta kalmanın en iyi yolunu bulmak için sevdiğiniz oyun tarzını, dayanıklılık yönetimini, ekipman seçimlerini ve dövüş stratejilerinizi keşfedin. Ashen'in dünyasında hiçbir şeyin garantisi yok, nasıl ve nelerin uğruna hayatta kalacağınızı bulmak size kalmış.
 
Karanlığı Birlikte Keşfedin: Diğer oyuncularla karşılaşın ve en derin zindanları keşfetmek için birlikte çalışın. Birlikte şansınız olabilir.
 
Güneşsiz Dünyayı Keşfedin: Açık alanlarda dolanan diğer oyuncuları bulun ve dünyanın zorluklarını birlikte alt edin. Yerleşiminizi büyütmek için anlamlı ilişkiler kurun veya karanlığa karşı yalnız savaşın.
 
Güçlü Yaratıklarla Karşılaşın: İnsanlıktan geri kalanların yalnız devlerle birlikte gezindiği benzersiz güzellikteki bu güneşsiz dünyayı keşfedin.
 
Hayatta Kalmak İçin Dövüşün: Saldırılarınızı planlayın; dikkatsizce saldırırsanız yorgun düşersiniz ve kolay bir av olursunuz. En küçük yaratığın bile öldürücü bir potansiyeli vardır.

 
Çıkış fragmanını şimdilik buradan izleyebilirsiniz. Resmi sürümü The Game Awards'ta yayınlanacaktır.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler