Assasin's Creed Çizgi Romanı "The Chain" Bu Yaz

26.05.2012 09:01 Tunahan Başol


     Ubisoft'un elinde bulundurduğu en iyi serilerden birisi olan Assasin's Creed serisi için daha önceden de çizgi romanlarla karşılaşmıştık. Bugün çıkan haberlere göre ise, daha önceden çıkmış olan çizgi romanlarının sonrasını konu alacak olan Assasin's Creed: The Chain'in çıkış tarihi bu yaz olarak gösteriliyor.
 
     Assasin's Creed: The Fall'un yapımında çalışmış baş isimler olan Karl Kerschl ve Cameron Stewart'ın kaleme alacağı Assasin's Creed: The Chain hakkında fazla bir bilgi yok. Tek bilinen şey Assasin's Creed 3'te yaşanacak olan olaylara ışık tutacak olması. 
 
     Ubisoft kendi internet mağazasında bu çizgi romanı ön siparişe açmış durumda. Bu yaz çıkacağı söylenen ve 19.95$ olan çizgi romanın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler