Assasin's Creed III'den Yeni Tanıtım Videosu!

19.09.2012 17:09 Talha Aynacı

 
   Assassin's Creed III'ün dördüncü ve son yapımcı günlüğü de bugün yayınlandı. America, by Land and Sea isimli videoda oyuna eklenen yeni envanterler, dinamik hava şarları, kalabalık halkın hareketliliği ve hayvanların yapay zekalarına değinilmiş.
 
   Yapımcılar, Boston ve New York'u oyuna aktarırken pek çok araştırma yapmış ve tarihi kaynaklara başvurarak dönemin şehir yapısını birebir olarak oyuna aktarmaya çalışmış. O dönemde ticari yönden büyük öneme sahip olan deniz taşımacılığı da oyunda önemli bir element olarak gösterilmeye çalışılmış. Kalabalık halk hareketlerini yeni animasyonlarla destekleyen yapımcı ekip, işin içine halk içinde yaşayan hayvanları kedi, köpek ve domuz gibi canlıları da ekleyerek gerçekcilik hissini artırmayı amaçlamış. Düşmana yaklaşma ve suikastı düzenledikten sonra ortadan kaybolma olaylarında da yeni mekanlar karşımıza çıkıyor.
 
   AC III'de vahşi yaşamın da adına yaraşır bir etkiye sahip olacağı belirtiliyor. Oldukça geniş bir vahşi gezinme alanında kalın kar hareketlerinizi etkileyecek ve vahşi hayvanlar her seferinde canınızı almaya çalışacak (geyikler değil tabii). Vahşi hayvanların hareketleri ve animasyonları da son derece gerçekci olmak üzere kurgulanmış.
 
   Videonun son kısmında bahsedilen deniz savaşlarına değinen yapımcılar, farklı gemilere atak da bulunabileceğimizi, saldırıdan galip gelirsek gemide yer alan ganimetlere el koyabileceğimizi ve denizleri kontrol ederek ticareti kendi lehimize çevirebileceğimizi belirtiyor. Gemi savaşlarının kendileri açısından çok önemli bir deneyim olduğunu belirten yapımcılar Asssasin's Creed III'ün yeni yüzüyle farklı oyuncuara da hitap edeceği görüşünde.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler