Assassin's Creed 3 Büyük Yeniliklere Gebe

Görünüşe göre radikal değişiklikler yolda.
07.03.2012 12:26 Talha Aynacı


   Assassin's Creed 3'ün yeni yönetmeni Alex Hutchinson seride büyük değişikliklere gideceklerini belirtti. Daha önce Spore'un yapımcı ekibinde baş tasarımcı olarak görev alan isim oyun hakkındaki planlarını şöyle ifade etti: "Tasarım alt yapısı güçlü olan bir yerden, tasarımı ustaca kılabilecek ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmak için buraya geldim."
 
    Yeni yönetmen, oyunun temelindeki dövüş sistemini koruyarak çok daha iyi bir dövüş sistemi ortaya çıkarabileceklerini belirtti. Bunun için mevcut dövüş sistemini yıkıp ve elbette suikastçılarımızın geleneklerine bağlı kalarak baştan aşağı yepyeni bir savaşçı kimliği oluşturmak isteyen Hutchinson konuşmasına şöyle devam etti:
 
"Seriyi sıradanlaşmış ilerleyiş yapısından uzaklaştırmak istiyorum. Görevden göreve gitmek önceki oyunlarda yaptığımız tek şeydi. Hiç kuşkusuz hikaye ve görevler oyunun bel kemiği ancak bu dünyada kullanılabilecek pek çok yan içerik var ve biz bu yan içeriklerin ne kadar önemli olduğunu size göstermek için çabalayacağız. Böylece çizgisel ilerleyen bir hikaye anlatımının yerini Assassin's Creed 3'de oyuncu odaklı hikaye anlatımı alacak. Oyuncuların hakkında konuşup, bizim de ona göre inşaa edebileceğimiz boşluklar bıraktık. Ağaçların ve ormanların sadece bir görsel süs olduğundan ibaret oyunlar var. Sadece ağaçtırlar ve siz etrafında gezinirsiniz. Önemli olan ağaç değil; bu bir sokak lambası, bir kutu veya herhangi birşey de olabilirdi. Ancak bu ağaçları, tıpkı Altair ve Ezio'nun şehirleri oyun alanına çevirdikleri gibi Connor için yapabilirsek işte o zaman harika olur."
 
    Anladığımız kadarıyla yeni yönetmenimiz, yeni oyun beraberinde çatıları ve şehirleri geride bırakarak daha çok geniş alanlarda geçen bir mekan sunmak istiyor bizlere. Damdan dama atladığımız oyun yapısı yerini alacak olan bu yenilik seride ciddi değişikler olacağının habercisi. Sonucunu ise şimdiden bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 22 Dk önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 46 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler