Assassin's Creed Anthology Listelendi

04.11.2012 13:24 Samet Konuksal


    Bu neslin en beğenilen serilerinden Assassin's Creed, yepyeni oyunuyla birlikte çıkışını yaptı. Serinin hayranları Assassin's Creed 3'ün tadını çıkarırken, Amazon'n Fransa ayağıyla birlikte yeni bir paket ortaya çıktı.
 
    Assassin's Creed Anthology'i listeleyen Amazon Fransa, bu paket için bazı detayları da paylaştı. Ürün sayfasında yer alan bilgilere göre bu sürüm, Assassin's Creed 1, 2 ve 3'ü içerecek. PS3 ve X360 platformları için listelenen bu ürünün fiyatı ise 150 euro olarak belirlenmiş.
 
    Fiyata ve verilen içeriklere baktığımızda oldukça cep yakacak bir pakete benziyor. Fakat henüz resmi duyuru gelmeden Anthology sürümünün içinde nelerin yer alacağını kesin olarak bilemeyiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler