Assassin's Creed Filmi M.Fassbender İle Geliyor

09.07.2012 17:31 Samet Konuksal


  Ubisoft ve Sony, 2011 senesinin son döneminde Assassin's Creed filmi için anlaşmıştı. Bu film projesiyle ilgili anlaşmanın haricinde daha ayrıntılı detayları resmi olarak alamasak da, Ubisoft cephesi en nihayetinde konuştu.
 
  Variety sitesine konuşan Ubisoft Motion Picture'ın başkanı Jean-Julien Baronnet, filmle ilgili önemli bir bilgiyi paylaştı. Yaptığı açıklamada Baronnet, Prometheus ve X-Men: First Class'ın yıldızı Michael Fassbender ile anlaşıldığını dile getirdi.
 
  Yapılan açıklamada belirtilenlere göre Michael Fassbender, filmde hem yardımcı yapımcılığı üstlenecek, hem de filmin suikastçisini canlandıracak. Fassbender ile ilgili Baronnet, "İnanılmaz derecede akıllı, çok yönlü yetenekli ve kararlı bir isim." değerlendirmesini yaptı.
 
Filmle ilgili daha fazla detay henüz bilinmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler