Assassin's Creed Filminin Çekim Süreci Tamamlandı

18.01.2016 04:16 Samet Konuksal

    Assassin's Creed serisini beyaz perdeye uyarlayan Ubisoft, film sektöründeki ilk projesi için bu senenin sonuna tarih vermişti. Geride bıraktığımız dönemde çekim sürecine başlanan Assassin's Creed filminin bu süreci başarıyla tamamlandı.
 
    Başrolünde Oscar adayı aktör Michael Fassbender'ın yerini aldığı Assassin's Creed filmi bundan sonrasında 'Post Production' adı verilen sürece geçti. Genelde yeşil perde üzerine çekilen filmlerde bu bölümde ekstra efektlendirmeler, modeller ve seslendirmelerin eklendiğini görürüz. Filmin yapım ekibi ellerinde 21 Aralık tarihine kadar olan süreyi bunun için kullanacaklar. Daha sonrasında ise Assassin's Creed'i beyaz perdede görme şansına erişeceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler