Assassin's Creed III, 7 Milyon Adet Dağıtıldı

12.12.2012 20:37 Tunahan Başol


     Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Assassin's Creed serisi, geçtiğimiz aylarda Assassin's Creed III ile karşımıza çıkmış ve barındırdığı hatalara rağmen beğeni toplamıştı. Ubisoft da çok satan oyun adına bir açıklama yaparak, oyunun dağıtılma adedini oyuncularla paylaştı.
 
     Ubisoft tarafından belirtilenlere göre Assassin's Creed III, 7 milyon adet dağıtılarak, 'firma tarihinin en hızlı satan oyunu' oldu. Oyun adına paylaşılan istatistiklerde ise genel olarak oynanış süresine değinildi. Buna göre, oyunun senaryo modunun oynanma süresi 82 asırı aştı ve bu kısımda 3 milyar suikast gerçekleştirildi. Multiplayer kısmında ise düzenlenen 5 milyar oturumda 250 milyar suikast gerçekleştirildi.
 
     Belirtilen rakamın dağıtılma adedi olduğunu hemen hatırlatalım. Yani oyun 7 milyon adet dağıtılmış olsa da, bu rakamın bir kısmı hala raflarda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler