Assassin's Creed III; Daha Basit ve Daha Hızlı

09.03.2012 15:54 Erkut Köse

  
   Yapımın yaratıcı direktörü Alex Hutchinson, yeni oyunun çok daha hızlı, basit ve tutarlı bir yapıda olmasını istediklerini belirtti.
 
   Konu ile ilgili verdiği örnekte "Oyuna başladıktan 30 saniye sonra birilerini öldürmeye başlayacaksınız" diyen Hutchinson, oyunun bu sayede daha hızlı bir yapıda ilerleyeceğinin altını çizdi. Senaryonun neden yeni bir karakterle oluşturulduğu sorusuna ise şu şekilde cevap verdi:
 
   "Hikayeye göre Ezio karakterinde bulunamayacak özellikler vardı. Hikayeden bir bölümü silemezdik. Biz de herşeye sıfırdan başladık. Yeni bir evren, yeni bir karakter ve yeni bir hikaye, bizim herşeye baştan başlamamızı ve daha basitleştirmemizi sağladı. Ayrıca bunun sayesinde oyunda beğenmediğimiz bazı mekanikleri de düzeltme şansı bulduk."
 
   Bu açıklamaların ardından seriye başlamak için neden uygun bir oyun olduğunu da daha iyi anlamış oluyoruz. Ubisoft'un böylesine büyük bir riske girmesi umarız iyi sonuçlar doğurur.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 7 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 7 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 8 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler