Assassin’s Creed III, Türkiye'de Satışa Çıktı

23.11.2012 17:52 Ersin Kılıç


     Ubisoft® bugün Assassin’s Creed® III’ün Windows PC için satışa çıktığını duyurdu. Assassin’s Creed III oyuncuları Koloni dönemi Amerika’nın canlı şehirlerine, geniş ve tehlikeli sınır bölgelerinden fırtınalı denizlere, kanla kaplı savaş alanlarına bir yolculuğa çıkarıyor. Oyun Ubisoft Montreal tarafından, PC versiyonu için Ubisoft Kiev stüdyosu da dahil olmak üzere altı diğer Ubisoft stüdyosunun işbirliğiyle geliştirildi.

     Assassin’s Creed evreninin bu en yeni oyunu oyunculara 18. yüzyıl Amerikası’nı tecrübe etmeleri için iki farklı yol sunuyor. Yeni Ubisoft-AnvilNext oyun motorunu kullanan ilk oyun olan Assassin’s Creed III (Xbox 360, PlayStation 3, Windows PC) 18. yüzyıl sonlarındaki Amerikan Devrimini konu alıyor ve ana kahraman olarak Kızılderili - İngiliz melezi Ratonhnhaké:ton’u sunuyor. Connor ismini alan ana kahramanımız Suikastçiler ile Tapınakçılar arasındaki kadim savaşta özgürlüğün yeni sesi olacak. Oyuncular seride bugüne kadar görülmüş en stilize ve akıcı savaş deneyimi ile acımasız zorbalara karşı özgürlük savaşı vermek için bir Suikastçi olacaklar. Assassin’s Creed III eşi görülmemiş genişlik ve büyüklükte içerik sunuyor.

     Oyunun PC versiyonu, serinin tarihinde ilk kez DirectX 11’i destekliyor. Oyun ayrıca eşsiz grafik kalitesi için NVIDIA TXAA teknolojisini kullanan ilk oyunlardan da biri.


     Ubisoft ayrıca içinde oyuncuların Amerikan Devrimini takip eden olayların alternatif hallerini tecrübe edecekleri, üç bölümlük içerik paketi ile anlatılacak yeni tek-kişilik hikaye “The Tyranny of King Washington”’ı bulunduran Assassin’s Creed III Season Pass’i de duyurdu. Bu yeni tek kişilik deneyime ek olarak Assassin’s Creed III indirilebilir içerikleri tek kişilik görevler kadar çokluoyuncu deneyimi de geliştirecek yeni haritalar ve karakterler de içerecek.

Assassin’s Creed III, önceki günlerde Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için piyasaya çıkmıştı.

Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler