Assassin’s Creed III: Washington Edition Çıkabilir

Tyranny of King Washington, Assassin's Creed III'e alternatif bir tarih sunuyordu
20.02.2013 08:09 Alkan Adakaner


     Ubisoft önümüzdeki hafta bir Assassin's Creed konferansı düzenleyecek ve burada kim bilir yeni nesil için Assassin's Creed oyunları bile duyurulabilir. Tabi yeni nesilden önce Ubisoft'un başka planlarının olduğu da söyleniyor.
 
    Söylentilere göre Assassin’s Creed III: Washington Edition ilkbahar mevsiminde piyasaya çıkacak. Bu sürümde Tyranny of King Washington adlı alternatif senaryoya sahip indirilebilir içerikle birlikte diğer DLC'ler de bulunacak gibi görünüyor.

    Bunun yanında Ubisoft'un Ghost Recon Anthology ile serinin şu ana kadar çıkan HD oyunlarını tek bir pakette toplaması bekleniyormuş. Yine bu paketin de ilkbahar mevsiminde raflardaki yerini alması bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler