Assassin's Creed III, Wii U Detayları Açıklandı

Amerikan Devrimi'nin 30 yıl öncesinde başlayan hikaye, bu 30 yıllık dönemi oyuncuya aktararak finalde devrimi gerçekleştirecek.
26.03.2012 13:57 Talha Aynacı


   Nintendo Wii U'nun kontrollerine özel olarak yapımı sürdürülen bir diğer oyun olan Assassin's Creed III kontrol şeması hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.
 
   Nintendo Power dergisinini son sayısına bakılırsa, kontrollerin merkezine oturtulan dokunmatik ekran Animus işlevine sahip olacak. Bu şekilde ekran sürekli bir harita ve navigasyon aracı görevini üstlenecek. Animus veritabanından gelen yeni bilgiler zaman zaman dokunmatik ekran kontrolleri üzerinde belirecek ve oyunun akıcılığını etkilemeyecek. Ayrıca dokunmatik ekran bir nevi ansiklopedi görevi görecek ve karakterler biyografileri hakkında bilgileri oyuncuyla paylaşacak.
 
   Dokunmatik ekran silah değiştirme esnasında da büyük kolaylık sağlıyacak. Savaş esnasında çift elle kullandığımız silahları hızlı bir şekilde tek elle kullanılan yakın dövüş silahlarıyla kullanabileceğiz. Ekran kullanımı Eagle Vision bakış açısında karşımıza farklı seçenekler sunabilecek. Kontrollerin içinde yer alan ivmeölçer, bu moddayken kamera açısını dilediğiniz gibi ayarlama imkanı sunacak.
 
   PC, Playstation 3 ve Xbox 360 versiyonları 30 ekim tarihinde raflarda yer edecek oyunu Wii U versiyonu için henüz bir çıkış tarihi verilmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 4 Sn önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 24 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler