Assassin's Creed III'den Yeni Haberler Var!

23.03.2012 13:23 Erkut Köse

 
   Connor'ın atılacağı macerayı sabırsızlıkla beklerken, oyun hakkındaki bilgiler de hızla gelmeye devam ediyor. Gelen bilgiler arasında dövüş sistemi, senaryo ve şehirlerden de bahsediliyor.
 
   Bildiğimiz gibi karakterimiz Connor ve kendisi bir Assassin. Ancak bilmediğimiz bir nokta onun nasıl Assassin olduğuydu. Sızan bilgilere göre karakterimizin küçük yaşlarda köyüne büyük bir saldırı gerçekleştiriliyor ve her yer yıkılıp yakılıyor. Karakterimiz de intikamını almak için kendini böyle bir yola adıyor.
 
   Kendini Amerikan devriminin tam ortasında bulacak olan karakterimiz, %80'i gerçek hayatta yaşamış bir dünyada yer alacak. Bu isimlerin George Washington ve Ben Franklin gibi kişiler olacağı zaten önceden açıklanmıştı. Ancak şimdi emin olduğumuz diğer bir isim ise Fransız general LaFayette.
 
   Bunların yanında oyunun oynanış kısmında da büyük değişiklikler var. Bunların en önemlileri dövüş sistemi ve koşma da gerçekleştirilmiş. Bu iki sistem de tamamen elden geçirilmiş.
 
   Ancak bildiğimiz gibi oyun New York ve Boston şehirlerinde geçecek. Bu da oyuncularda küçük bir harita beklentisi yaratabilir. Ancak Ubisoft'un dediğine göre Boston şehri, normal şehrin tam 3 katı büyüklüğünde olacak.
 
   Yapay zeka sisteminde de önemli geliştirmeler var. Artık şehirde insanlar çalışacak, günlük işlerini yapacak ve akşam olunca da evlerinin yolunu tutacaklar. Ayrıca sizi tanıyan karakterler size selam verecek veya başka konularda konuşacaklar. Böylece şehir daha canlı bir hale gelecek.
 
   Yapımda karakterimiz sadece İngiliz askerleriyle değil, Amerikan yerlileriyle de savaşacak. Yenilenen dövüş sistemiyle tek tuşa basarak rakiplerinizi alt etmek de tarih oluyor. Dövüşmek için sırasını bekleyen değil, sizi öldürmek için elinden geleni yapacak düşmanlarımız var artık.
 
   Çin dövüş sanatlarında var olan "Rope Dart" isimli silah da artık kullanılabilir olacak. Bu silah sayesinde uzak mesafeden düşmanlarımıza görünmeden onları haklayabileceğiz.
 
   Assassin's Creed III 30 Ekim de Kuzey Amerika'da, 31 Ekim'de ise Avrupa ve Avustralya'da Xbox 360, Playstation 3 ve PC platformu için piyasada olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 7 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler