Assassin's Creed III'e Senaryo Odaklı DLC Geliyor

24.01.2013 20:02 Tunahan Başol

 
     Serinin önceki oyunlarında özellikle multiplayer modları için DLC'ler çıkaran Ubisoft, Assassin's Creed III'te senaryo odaklı indirilebilir içerikler de yayımlayacak. Senaryo odaklı bu indirilebilir içeriklerin ilki bugün duyuruldu.
 
     Assassin's Creed III için The Tyranny of King Washington adlı bir DLC serisi geliştiriliyor. Alternatif bir senaryoyla gelecek olan bu indirilebilir içeriklerden ilki olan The Infamy, PC ve Xbox 360 tarafında 19 Şubat'ta, PS3'te ise 20 Şubat'ta indirilebilir olacak.
 
     Season Pass sahipleri 3 bölüme de ücretsiz olarak erişebilecekken, bu bölümlerin her biri 9.99£ veya 800 MS Puanına satılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler