"Assassin's Creed III'ü Mutlaka Güncelleyin"

30.10.2012 13:46 Gökhan Yılmaz

 
     Ubisoft tüm oyunculara Assassin's Creed III'ün ilk gün yamasını indirmesini tavsiye ediyor, böylece oyundaki pek çok hata ve çökmeler giderilecekBurada oyunun tüm yama içeriği bulunuyor fakat çeşitli spoiler'lara mağruz kalabilirsiniz.
 
     İlk gün güncellemesinin çok önemli olduğu belirtiliyor çünkü oldukça geniş bir düzenlemeye sahip. Bu şekilde daha sorunsuz bir oyun tecrübesine sahip olabileceksiniz. Örneğin bir hata nedeniyle oyundaki karakterler çok uzakta doğabiliyor veya başka bir hata nedeniyle bazı noktalarda sıkışabiliyorsunuz. Yanlış bir yöne sapmanız nedeniyle kendi yandaşlarınızı boğulma tehlikesiyle karşı karşıya da bırakabilirsiniz. Bunun gibi pek çok hata bu güncelleme ile gideriliyor.
 
     Geçtiğimiz hafta da Medal of Honor: Warfighter için ilk gün yaması çıkmıştı ve takılı olan gamepad'leri algılamama gibi önemli sorunları çözüyordu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler