Assassin's Creed III'ün Çıkış Tarihi (Güncelleme)

Ezio'yu elersek geriye Desmond ve Altair kalıyor. Belki de yepyeni bir karakteri bile kontrol edebiliriz, kim bilir...
15.02.2012 19:51 Levent Polater

 
    Ubisoft, yeni Assassin's Creed'i çıkarmak için 1 sene bile beklemeyecek gibi görünüyor. Bugün yatırımcılarla yaptığı toplantıda Assassin's Creed 3 için yeni bilgiler veren Ubisoft, serinin yeni oyununun 30 Ekim'de çıkacağını açıklamış.
 
     Her zaman Kasım ayı dolaylarında çıkmasına alışık olduğumuz Assassin's Creed'e böylelikle daha erken kavuşacağız. Ubisoft'un oyun hakkında verdiği bir diğer önemli ipucu ise bazı taşları yerinden oynatabilir. Alınan bilgilere göre Assassin's Creed III'ün ana karakteri yeni bir kahraman olacakmış. Ubisoft, Ezio de Auditore'yi dinlendirecek gibi görünüyor. Bunun dışında yeni oyun hakkında bilinen pek bir şey yok. Şaşırtıcı detaylarından birinin Wii U'ya da çıkacak olması olduğunu belirtelim. Wii U, hardcore oyunları çıktıktan sonra bir bir toplayacak gibi görünüyor.
 
    Bakalım yeni Assassin's Creed, bizi İstanbul'dan sonra nereye götürecek? Her şeyi geçtim, kafaları en çok kurcalayan soru bu olsa gerek.
 
Güncelleme: Çıkış tarihi 13 Ekim değil, 30 Ekim, haber kaynağı tarihi güncellemiş. Fransız aksanı yüzünden yanlış yazıldığı belirtiliyor. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot'un aktardığı yeni bilgilere göre Assassin's Creed III, serinin en büyük oyunu olacakmış ve 3 senedir geliştiriliyormuş. İşte bunu duymak heyecan verici.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 64 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 28 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler