Assassin's Creed III'ün Özel Sürümleri Duyuruldu

26.03.2012 20:38 Erkut Köse

 
    Ubisoft bugün yaptığı duyuruyla yapımın çıkacak olan özel sürümünlerini tanıttı. 'The Freedom Edition', 'Join Or Die Edition' ve 'Special Edition' olmak üzere 3 ayrı şekilde piyasada olacak yapımın  özellikleri ise şu şekilde:
 
 
The Freedom Edition
 
-Assassin's Creed III oyunu
-24 cm boyunda ve yüksek kaliteli Connor Figürü
-Alex Ross tarafından oyun için çizilmiş özel bir resime sahip olan metal kitap kutusu.
-Assassin ve Templar'ların o dönemde yaşanmış ve bilinmeyen olaylarını anlatan "George Washington's notebook" isimli bir kitap.
-Bir tane özel Litograf (taş üzerine işlenmiş resim)
-Lost Mayan Ruins Görevi: Eski maya piramitlerinde mistik bir yolculuğa çıkacağımız görev. Ayrıca görevin sonunda "Captain Kidd's fabled cutlass" silahını da elde edebileceğiz
-Ghost Of War Görevi: Amerikan Devriminin Templar lehine döndüğü bu görevde, düşmanlarımızın hepsini yok etmemiz gerekiyor. Sonucunda ise kızılderililerin önemli silahlarından biri olan "The Pontiac's War Club" kazanıyoruz.
-Multiplayer Görev(Sharpshooter): Keskin nişancı olarak oynayacağımız bir online görev oyuna dahil oluyor. Ayrıca "The Jester" ünvanına sahip oluyoruz.

 
Join Or Die Edition
 
-Yüksek kaliteli bir Assassin madalyonu.
- Assassin ve Templar'ların o dönemde yaşanmış ve bilinmeyen olaylarını anlatan "George Washington's notebook" isimli bir kitap.
-Ghost Of War Görevi
-Multiplayer Görev(Sharpshooter)
 
Special Edition
 
-Özel tasarlanmış kutu tasarımı
-A Dangerous Secret Görevi
 
  Ortaya çıkan bu 3 paketin fiyatları ya da bu paketler için ileride gelebilecek olan indirilebilir içerikler ile ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.
 
  Playstation 3 ve Xbox 360 versiyonları 31 Ekim'de çıkacak olan yapım, ayrıca PC ve Wii U için de geliştiriliyor. Ancak bu iki versiyonun çıkış tarihlerinin henüz doğrulanmadığını belirtelim.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler