Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama Çalışması Başladı

15.10.2018 18:53 Gazali Çetinkaya

 
Bu kez rotasını Antik Yunan Topraklarına çeviren ve 2 farklı yönetilebilir karakter ile oynayabileceğimiz Assassin's Creed Odyssey için Türkçe Yama yolda.
 
Resmi olarak Türkçe dil seçeneği bulunmayan oyunda, Animus Projesi adlı çeviri ekibi, Türkçeleştirmek için işe koyuldu. Daha önce çıkmış olan tüm Assassin's Creed oyunlarını Türkçe'ye çeviren ekip, Assassin's Creed Odyssey'in çıkışıyla birlikte Türkçe yama çalışmasına başlamış bulunuyor.
 
Animus Projesi grubuna aylık istediğiniz miktarda destek olabilir, Türkçe çeviri projelerini ayrıntılı bir biçimde haftalık olarak takip edebilir, çeviriye 1 ay önceden sahip olabilir ve daha çok oyunun Türkçe olması için katkıda bulunabilirsiniz. Animus Projesi, şu anda eş zamanlı olarak Batman Arkham Knight, Dragon Age 2 ve Divinity Original Sin 2 Definitive Edition gibi oyunların da Türkçe yama çalışmalarını sürdürüyor.
 
Assassin's Creed Odyssey Türkçe Yama çalışmasının detaylarını çeviri grubunun sitesinden https://animusprojesi.com/ öğrenebilirsiniz. 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler