Assassin's Creed Odyssey'nin Season Pass'inde Assassin's Creed III ve Liberation Remastered da Var

14.09.2018 13:24 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Odyssey'nin Season Pass'ini ve oyuna çıkışından sonra gelecek ücretsiz içerikleri detaylandırdı.
 
Season Pass içeriği:
 

Story Arc 1 – Legacy of the First Blade: Bu bölümler halinde sunulacak macerada oyunculara ikonik hidden blade'i ilk kullanan ve tarihin seyrini değiştiren kahraman tanıtılacak. Oyuncular Assassin'lerin geçmişi hakkında daha fazla bilgi ve neden gölgelerde savaşmayı seçtiklerini öğrenecekler. Aralık 2018'den başlayarak bölümler yaklaşık altı hafta arayla yayınlanacak.
 
Story Arc II – The Fate of Atlantis: İkinci hikaye içeriğinde, oyuncular tanrısal yaratıklarla yüzleşecek ve efsanevi batık şehrin sırlarını ortaya çıkaracak. Twist'ler ve dönüşlere sahip bu şaşırtıcı destanda, oyuncular Yunan mitolojisine ve İlk Medeniyete daha da yakından bakma şansı yakalayacaklar. İlkbahar 2019'dan başlayarak bölümler yaklaşık altı hafta arayla yayınlanacak.
 
Assassin's Creed III Remastered

Assassin's Creed III: Liberation Remastered

 
Assassin's Creed III Remastered Season Pass'i almayan kullanıcılar için bağımsız olarak da satışa sunulacak. Mart ayında çıkacak.
 
Ücretsiz içerik güncellemeleri ise bölümler halinde yayınlanarak yeni hikayeler sunacak The Lost Tales of Greece, günlük ve haftalık oyun içi etkinlikler, Discovery Tour, New Game Plus modu ve daha fazlasını kapsayacak.
 
Assassin's Creed Odyssey 5 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Oyunun çıkışı sonrasında gelecek içeriklerin ve Season Pass'in tanıtıldığı fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler