Assassin's Creed Odyssey'nin Son DLC Bölümü Judgment of Atlantis 16 Temmuz'da Çıkacak

04.07.2019 13:27 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Odyssey'nin üç bölümlük The Fate of Atlantis hikaye indirilebilir içeriğinin son bölümü Judgment of Atlantis'in 16 Temmuz'da çıkış yapacağını duyurdu.

The Fate of Atlantis hikaye indirilebilir içeriğinde oyuncular tanrısal yaratıklarla yüzleşip efsanevi batık şehrin sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyor. Oyuncular Yunan mitolojisine ve İlk Medeniyete daha da yakından bakma şansı yakalıyorlar.

İlk bölümde oyuncular Zeus ile Demeter'in kızı Persephone ile karşı karşıya gelirken ikinci bölümde Hades ile karşı karşıya geldiler. Üçüncü ve son bölüm Judgment of Atlantis'te ise sıra Poseidon'da. Son bölüm hakkında daha fazla bilgi ilerleyen günlerde açıklanacak. Şimdilik sadece yukarıdaki ekran görüntüsü paylaşıldı.

Assassin's Creed Odyssey PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Odyssey Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 4 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 4 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 5 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler