Assassin's Creed Origins'in Aralık Ayı Güncellemeleri Belli Oldu

04.12.2017 16:53 Tunahan Safdır


     Assassin's Creed Origins'e bu ay içerisinde gelecek güncellemelerle ilgili detaylar paylaşıldı.

     Buna göre oyuna yeni güncellemelerle Nightmare isimli bir zorluk modu ekleniyor. Böylellikle düşmanlar hiç olmadıklarını daha tehlikeli olacaklar. Düşman seçim özelliğiyle ilgili de çok fazla istek geldiğini belirten yapımcılar buna kulak vererek karakterinizin otomatik olarak en güçsüz düşmana yöneleceği şekilde bir ayarlama yapılacağını belirtti.

     Ayrıca Horde isimli bir oyun modu duyuruldu. Bu modda yeni bir isim olarak arenaya çıkıyorsunuz ve ardı arkası kesilmeyen düşman dalgalarına karşı olabildiğince uzun süre mücadele vermeye çalışıyorsunuz. Level 32'nin altındaysanız bu moda girmeniz tavsiye edilmiyor.

     Ayrıca geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine büyük bir boss savaşı ve gladyatör eşyalarını içeren Gladiator Items Pack'te oyunculara sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Origins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler