Assassin's Creed Origins'in PC Versiyonuna Animus Kontrol Paneli Eklenecek

04.04.2018 15:37 Gazali Çetinkaya

   Assassin's Creed Origins'in PC versiyonuna geniş çaplı özelliştirme seçenekleri sunacak Animus Kontrol Paneli geliyor.
 
   Animus Kontrol Paneli, Uplay Kütüphane sayfasında bulunacak ve oyunculara oldukça fazla özelliştirme seçeneği sunacak. Örneğin oynadığınız karakteri değiştirebilme, evcil hayvan sayısını değiştirebilme, dalış hızını ve su altı nefes süresini değiştirebilme, hem kendinizin hem de NPC'lerin hareket hızını değiştirebilme ve düşmanların verdiği hasar miktarını değiştirebilme gibi.
 
   Toplamda 11 kategoride 75 parametre bulunacak. Ubisoft, Animus Kontrol Paneli'nin bir kısmını gösteren düşük çözünürlüklü bir ekran görüntüsü paylaştı, aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
   Animus Kontrol Paneli nisan ayı güncellemesi ile oyunun PC versiyonuna eklenecek. Güncellemenin çıkış tarihi ve diğer detayları henüz belli değil.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Origins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler