Assassin’s Creed Red için Çıkış Tarihi Belli Oldu!

09.02.2024 14:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak olan Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Red (kod adı) için yeni bir çıkış aralığı belli oldu. 2023-2024 üçüncü çeyrek kazanç raporu sırasında duyurulan bu çıkış aralığına göre oyun en geç 31 Mart 2025 tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Kazanç raporu sırasında ortaya yeni tarih çıktı 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Assassin's Creed Red, feodal Japonya dönemini bizlere sunmaya hedefliyor ve bizleri uzak doğuya götürüyor. Dikkat çekici teması ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun hayranlar tarafından bir hayli bekleniyor. 2024-2025 mali yılı içerisinde geliştirici ekip sadece bu oyunu değil aynı zamanda diğer oyunlara da yer vermek istiyor.
 
Bu kapsamda 2024 ve 2025 mali yılı içerisinde Assassin's Creed Codename RED, Star Wars Outlaws, The Division Resurgence ve Rainbow Six Mobile gibi projelerin oyunculara sunulması bekleniyor.
 
Aynı kazanç raporu içerisinde şu anda mobil cihazlara özel olan Valiant Hearts: Coming Home oyununun da PlayStation'a geleceği açıklanıyor. Bu mobil oyun 31 Mart 2023 tarihine kadar PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC'ye gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler