Assassin's Creed Rogue PS4 ve Xbox One için Listelendi

28.11.2017 00:00 Gazali Çetinkaya

 
   Assassin's Creed Rogue, Assassin's Creed: Unity ile aynı zamanda çıkmış ve yeni nesil konsolları eş geçmişti. Ancak görünüşe göre Ubisoft, Assassin's Creed Rogue'u PlayStation 4 ile Xbox One'a getirmeyi planlıyor.
 
   Assassin's Creed Rogue HD üç farklı İtalyan perakendecide PlayStation 4 ve Xbox One için listelendi.

   ePrice, ReluxShop ve Webster tarafından yapılan listelemelerde Assassin's Creed Rogue HD için fiyat bilgisi 30 euro, çıkış tarihi bilgisi ise 15 Mart 2018 olarak belirtilmiş.
 
   Ubisoft konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı. 
 
   Assassin’s Creed Rogue Kasım 2014'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Ardından Mart 2015'te PC'ye de geldi. 
 
   Oyunun resmi tanıtım yazısı şu şekilde: 18. yüzyıl. Kuzey Amerika. Fransız-Amerikan Yerlisi Savaşının yarattığı karmaşanın ortasında Assassin Brotherhood'un genç ve korkusuz bir üyesi olan Shay Patrick Cormac olarak oynuyorsunuz. Trajik bir şekilde sonuçlanan bir görevin ardından, Shay Suikastçılara sırtını dönüyor ve onlar tarafından öldürülmeye çalışılıyor. İhanete uğramış olan Shay bıçaklarını kendisine çevirenleri ortadan kaldırarak intikamını alacak ve tarihteki en korkulan suikastçı avcısı olacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Rogue Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler