Assassin’s Creed: Rogue Remastered PS4, Xbox One için Duyuruldu

11.01.2018 20:35 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Assassin’s Creed: Rogue Remastered'ı PlayStation 4 ve Xbox One için duyurdu. 
 
   Assassin’s Creed: Rogue Remastered 20 Mart'ta çıkacak.
 
   İçerisinde iki bonus görev (“The Armor of Sir Gunn’s Quest” ve “The Siege of Fort de Şable”), Master Templar, keşif paketi (silahlar, kişiselleştirme öğeleri ve Bayek'in Assassin's Creed: Origins'teki kıyafeti gibi özel kıyafetler) dahil olmak üzere orijinal oyundaki tüm indirilebilir içeriklere sahip olacak.
 
   Remastered versiyon PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'te 4K çözünürlükte, standart PlayStation 4 ve Xbox Öne modellerinde ise 1080p çözünürlükte çalışacak. Ayrıca geliştirilmiş dokulara ve görsel efektlere de sahip olacak.
 
   Assassin’s Creed Rogue Kasım 2014'te PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Ardından Mart 2015'te PC'ye de geldi.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "18. yüzyıl, Kuzey Amerika. Fransız ve Kızılderili Savaşının kaos ve şiddetinin ortasında, Suikastçi Kardeşliğinin genç ve korkusuz bir üyesi olan Shay Patrick Cormac, Amerikan kolonilerinin geleceğini sonsuza dek şekillendirecek karanlık bir dönüşümden geçer. Trajik biçimde yanlış sonuçlanan tehlikeli bir görevin ardından Shay Suikastçilere sırtını döner ve onlar da Shay'in hayatını sonlandırmaya çalışırlar. Bir zamanlar kardeş dediği kişilerle karşı karşıya kalan Shay kendisine ihanet edenleri ortadan kaldırmak ve tarihteki en korkulan Suikastçi avcısı olmak için kişisel bir göreve çıkar. Assassin's Creed Rogue, Assassin's Creed serisinin bugüne kadarki en karanlık bölümü. Shay rolünde Suikastçiden Suikastçi Avcısına geçişi yaşayacaksınız. Kendi kurallarınızı takip edecek, New York'tan ortasından azgın bir nehir geçen bir vadiye ve Kuzey Atlantik'in buz gibi sularına kadar olağanüstü bir yolculuğa çıkacak ve Suikastçilerin işini bitirmeye çalışacaksınız."

   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed: Rogue Remastered Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Mart 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler