Assassin's Creed: Syndicate için İki Yeni Video Paylaşıldı

16.06.2015 02:15 Ömür Gencer


       Ubisoft'un en önemli serilerinden Assassin's Creed'in yeni üyesi Assassin's Creed: Syndicate'in E3 videosu geçtiğimiz dakikalarda oyuncularla paylaşıldı.
 
       Victoria Dönemi'nin Londra'sını tüm ihtişamıyla gördüğümüz bu tanıtım videosunda Londra boyunca Rooks'un üye sayısını artırmaya çalışıyoruz. Zaten sinematik konusunda bizleri hep memnun etmiş olan Ubisoft Assassin's Creed: Syndicate'in bu yeni videosunda da oyuncuları etkilemeyi başarıyor.
 
       Oynanış videosunda ise yapımcı ekip oyun dünyasını, savaş mekaniğini ve kanca gibi yeni eşyaları bizlere gösteriyor. Yayınlanan videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BLAST Premier: Spring Final 2024 Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Başladı! 1 Saat önce Bilimkurgu Nişancı Oyunu Polaris PC için Duyuruldu 10 Haziran Simülayon Oyunu Hotel Galactic Konsollar ve PC için Duyuruldu 10 Haziran Simülasyon Oyunu Tales of Seikyu 2025'in Başlarında Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor 10 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler