Assassin's Creed TV Dizisi Geliyor

23.03.2017 07:02 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Assassin's Creed'in televizyon dizisi üzerinde çalıştıklarını doğruladı.
 
   Assassin's Creed içerik yöneticisi Aymar Azaizia, Reddit'te düzenlediği AMA (Ask Me Anything) soru cevap etkinliğinde Assassin's Creed televizyon dizisinin gerçekleşeceğini açıkladı ve "Gurur duyabileceğimiz bir şey sunduğumuzdan emin olmak için zamanımızı ayıracağız." dedi. 
 
   Ubisoft CEO'su Yves Guillemot geçtiğimiz yıl yapmış olduğu açıklamasında potansiyel bir ortaklık hakkında Netflix ile bir görüşme yaptıklarını belirtmişti. Şu anda henüz proje hakkında resmi bir duyuru yapılmış ve pek fazla bir detay verilmiş değil. 
 
   Aralık 2016'da vizyona giren Assassin's Creed filminden sonra televizyon dizisi üzerinde çalışan Ubisoft bu yıl veya en geç önümüzdeki yıl bir video oyunu ile de karşımıza çıkacak.
 
   Söylentilere göre Assassin’s Creed Empire adıyla çıkış yapacak bu oyun Antik Mısır'da geçecek ve Prequel olacak. İsviçreli perakendeci Wog.ch'de tarafından yapılan listelemeye göre oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2017 yılının dördüncü çeyreğinde çıkış yapacak.
 
   Ubisoft, henüz Assassin’s Creed Empire ile alakalı söylentileri doğrulamadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler