Assassin’s Creed: The Ezio Collection - Çıkış Videosu

15.11.2016 21:27 Gazali Çetinkaya

 
   Assassin’s Creed: The Ezio Collection, bugün itibarıyla Kuzey Amerika bölgesi için çıkış yapıyor ve Ubisoft da oyunun çıkış videosunu paylaştı. Assassin’s Creed: The Ezio Collection'ın çıkış videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 

 
   PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için çıkış yapan Assassin’s Creed: The Ezio Collection;  Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassın’s Creed: Revelations oyunlarını ve DLC paketlerini zenginleştirilmiş grafikler eşliğinde sunuyor.
 
   Oyunun Xbox mağazası üzerindeki fiyatı 178,25 TL, PlayStation mağazası üzerindeki fiyatı ise 179,00 TL.
 
   Assassin’s Creed: The Ezio Collection; Avrupa bölgesi için 17 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Oyuna ön sipariş verebilirsiniz. 
 
   Son olarak Ubisoft'un geçtiğimiz hafta yayınladığı Assassin’s Creed The Ezio Collection grafik karşılaştırma videosuna buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed: The Ezio Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler