Assassin's Creed Unity için Gerçekçi Kumaş Fiziği Modu Yayınlandı: Rüzgar Efektli

22.06.2023 17:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Unity için yeni bir mod yayınlandı. Sorunlu çıkış yapmasıyla bilinen oyun şu anda oyuncular tarafından oynanmaya devam ediliyor ve yeni modlarla beraberr geri dönüş yapılıyor. Yayınlanan yeni mod oyundaki kıyafetin / kumaşın fiziklerini düzeltiyor ve yanına rüzgar efektlerini ekliyor.
 
Karşılaştırma videosu yayınlandı
 
 
 
Mod geliştiricisi 'Halzoid' tarafından oyunculara sunulan bu mod içerisinde geliştirilmiş kumaş fiziği yer alıyor. Bu fiziklerin nasıl olduğunu göstermek amacıyla karşılaştırma videosu yayınlayan geliştirici ek olarak rüzgar efektlerini de görebileceğimizi belirtiyor. Bu modun yalnızca kumaş fiziğine odaklandığını belirtelim.
 
Bu modu yüklemek için AnvilToolkit'i kullanmanız gerekiyor. Kurulum kılavuzuyla beraber karşımıza çıkan modun linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
AnvilToolkit (modun kurulması için gerekli program)
Physics Patch and Other Improvements
 
Karşılaştırma videosuna baktığımız zaman karakterimizin atlarken ve hareket ederken daha gerçekçi bir kumaş fiziğiyle beraber karşımıza çıktığını görebiliyoruz. 
 
Karşılaştırma videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler