Assassin's Creed: Unity'nin 4. Yaması Bütün Oyunu Yeniden İndirtti

17.12.2014 11:26 Alkan Adakaner


    Assassin's Creed: Unity'nin piyasaya çıkmasının üzerinden uzun zaman geçmedi, ama oyunun 4. yaması yayınlandı. Ubisoft'un AC: Unity'i oyundaki sorunları gidermeden piyasaya sürmesi sonucu ortalık yamalardan geçilmez oldu.
 
    Oyunun 4. yamasını Xbox One'da indirmek isteyen bazı oyuncular (3. yamayı hali hazırda indirmiş olan) 6.7 GB'lık veri yerine oyunun tamamını baştan indirmek zorunda kaldılar.  Ubisoft ise oyuncuların 40 GB'lık oyunu yeniden indirmesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Bu arada benzer sorun diğer platformlarda bulunmuyor. Ubisoft, sorunu çözmek için Microsoft ile çalışmalara başladığını duyurdu. Bakalım ne zaman bu sorunların üstesinden gelinecek?
 
     Assassin's Creed: Unity'nin 4. yamasıyla birlikte frame-rate düşmelerini engelleyeceği, kayıt dosyası sorunlarının çözüleceği, oyundaki çökmelerin giderileceği ve online altyapının daha iyi hale getirileceği açıklanmıştı.
 
    İşin bir başka ilginç yanıysa artık 6-7 GB'lık yamaların gayet normal olarak görülmesi. Türkiye'deki kotalı internetin halini de düşünürsek, halimiz harap.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 17 Dk önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 53 Dk önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 1 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler