Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat Tarzı X-Ray Öldürmeler İçerecek

17.07.2020 18:14 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed Valhalla; Mortal Kombat ve Sniper Elite serilerinde kullanılan bir özelliğe sahip olacak.
 
Eğer geçtiğimiz hafta Ubisoft Forward sunumunda paylaşılan oynanış fragmanını izlediyseniz fragmanın sonunda Eivor'un düşmanı öldürdüğünde bıçağın kemikleri ve organları parçaladığı sahneyi fark etmişsinizdir.
 
Oyunun yönetmeni Benoit Richer tarafından belirtilene göre o sahne sadece fragman için hazırlanmış bir sinematik değil. Oynanış sırasında gerçekleşecek ve oyuncu tarafından tetiklenecek.
 
 
Assassin's Creed Valhalla 17 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series X'e de çok yakında gelecek.
 
Bahsi geçen sahne 5:27'de.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler