Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC Detayları Sızdırıldı

08.06.2021 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC'si hakkında detaylar yakın zamanda oyunun dosyalarında keşfedildi ve yaklaşmakta olan genişleme hakkında bazı yeni bilgiler sağladı.
 
J0nathan adlı kullanıcı tarafından bildirildiği üzere Paris ek paketi, 877 yılında gerçekleşen ana hikayenin olaylarından sonra yani 885'te geçecek. 
 
Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris DLC'sinin hikayesi
 
Güneyde, Francia krallığı yüz yıldır ilk kez tek bir kral altında birleşti. Şarlman'ın büyük torunu olan Şişman Charles, şimdi Francia'da İskandinavlara karşı savaş yürütüyor. Sırada ise İngiltere yer alıyor. Ravensthorpe, savaş tehdidinden kaçınmak için Francia'da yeni müttefikler edinmesi gerekiyor.
 
J0nathan ayrıca Assassin's Creed Valhalla Siege of Paris genişlemesinde Hidden Ones hakkında yeni bir bilgi olmayacağını da açıkladı. Çünkü Eivor'dan gelen bir diyalog satırı, Francia'da bulunmadığını gösteriyor. Ek olarak bu DLC'nin Kasım ayında yayınlanabilir olacağı belirtiliyor. 
 
Assassin's Creed Valhalla dünya çapında PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve Google Stadia'da mevcut. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler