Assassin's Creed Valhalla'nın 1.0.4 Güncellemesinden Sonraki Performansı Test Edildi

30.11.2020 09:40 Gazali Çetinkaya

 
Assassin's Creed Valhalla'nın versiyon 1.0.4 güncellemesi ile yeni nesil konsollara performans ve kalite modlarını getirdi ve Digital Foundry oyunun güncelleme sonrası performansını test etti.
 
Performans modu dinamik çözünürlük kullanıyor ve hedeflenen 60 kare hızı için yoğun sahnelerde çözünürlüğü düşürüyor. Oyun ilk çıktığında PlayStation 5 ile Xbox Series X'te yaklaşık 1440p'ye kadar düşüyordu. Güncelleme sonrası bu değer PlayStation 5'te aynı kalırken Xbox Series X'te performans sorunlarını çözmek için sınır alt 1188p'ye düşürülmüş. Bu çözünürlüğü gerekli olduğu anlarda kullanıyor. Piksek sayısı oyunun çoğunda bundan daha yüksek.
 
Kalite modunda iki konsol da doğal 4K çözünürlükte çalışıyor fakat kare hızı 30.
 
Xbox Series S versiyonunu performans moduna aldığınızda oyunu 60 kare hızında çalıştırmak için çözünürlüğü epey bir düşürüyor. Alt sınır 720p ve genellikle 720p veya 800p civarında çalışıyor. Kalite moduna aldığınızda daha yüksek çözünürlükte 30 kare hızı sunuyor ve varsayılan ayar kalite modu olarak belirlenmiş.
 
Xbox Series versiyonlarındaki ekran yırtılması sorunu azaltılmış. Yine de tamamen gitmiş değil.

Daha fazla bilgiye aşağıdaki videodan veya buradaki yazıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler