Assassin's Creed Valhalla'nın Yeni Güncellemesi Bugün Geliyor

16.02.2021 08:38 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın 1.1.2 güncellemesinin bugün yayınlanacağını duyurdu.
 
River Raids adlı yeni bir oyun modu geliyor. Tekrar oynanabilirliği yüksek olan bu modda Jomsviking tayfanız ile birlikte İngiltere'nin daha önce keşfedilmemiş bölgelerine giderek baskınlar yapacaksınız. Yeni loot'lar, ödüller ve challenge'lar sizleri bekliyor olacak.
 
Yeni eklenecek yetenekler okunuza tuzak bağlayarak halüsinasyon tozu yaymanızı sağlayacak Berserker Trap, Eivor'ın güç kazanmasını ve etrafındaki düşmanlarına korku salmasını sağlayacak Battle Cry ve düşmanları itmek ve objeleri yok etmek için omuz vuruşu Shoulder Bash.
 
Yeni becerilerden bazıları suikast yaptıktan sonra düşmanın ölü bedenini otomatik olarak kaldırmak, koşarken düşmanlara kayıp dengelerini bozmak ve uzun geminin komutası sizdeyken mürettebatın sizinle birlikte kalkanları kaldırması.
 
Bunların yanı sıra çok sayıda hata düzeltmeleri, oynanış iyileştirmeleri ve oynanış dengelemeleri içerecek.
 
Güncelleme bugün Türkiye saati ile 15:00 civarında yayınlanacak.

İndirme boyutları:
 
PlayStation 5: ~11.18 GB
PlayStation 4: ~10.23 GB
Xbox Series X|S: ~19.53 GB
Xbox One: ~15.27 GB
PC: ~18.04 GB

Yama notları: ubisoft.com

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler