Assassin's Creed Wii U'dan İlk Detaylar Geliyor

Wii U'nun kontrolleri ile Assassin keyfi nasıl olurdu acaba ? Sorunun cevabını çok yakında olacak gibiyiz.
08.06.2011 19:14 Talha Aynacı

 
     Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, Wii U'ya gelecek olan Assassin's Creed oyunundan detayların bir kaç gün içerisinde açıklanacağını çıtlattı.
 
     GameTrailers ile bir röportaj gerçekleştiren Guillemot; "Evet, Wii U için bir Assasin's Creed oyunu duyurduk ve yakın bir süre içerisinde herkesin hoşlanacağı yeni bir şey göstereceğiz." dedi. Guillemot ayrıca gösterilecek olan oyunun Assassin's Creed : Revelations değil, tamamiyle yeni bir yapım olacağını da dile getirerek, hem Wii U meraklılarını hem de Assassin's Creed hayranlarını heyecanlandırmış oldu.
 
     Uzun süredir 3. parti desteğini masa üstü konsollarında göremeyen Nintendo, Wii U ile çok ciddi oyun desteğine sahip olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler