Assassin's Creed'in Gizemli Kalesi Belli Oldu

İkinci videoda görünen gizemli kale Masyaf'a aitmiş.
03.05.2011 15:48 Gökhan Yılmaz

 
     UbisoftAssassin's Creed'in Facebook sayfasında beğenildikçe ortaya çıkacağını belirttiği yeni oyun için kısa bir video daha yayınlamıştı. Bu videonun görüntülerinde yeni suikastçımızın gizli bıçağı ve gizemli bir kale görünüyordu. Bu kalenin nerede olduğu bulundu.
 
     Bizleri de acaba Türkiye'de geçecek mi diye heyecanlandıran yeni Assassin's Creed, ortaya çıkan kaleye bakılırsa Osmanlı hayallerini bir süre daha bekletecek. Çünkü gösterilen kale Masyaf isminde bir dağ şehrine ait ve Suriye'de bulunuyor. Üçüncü Haçlı Seferi esnasında ilk Assassin's Creed'de Altair ile bu şehirde oynamıştık.
 
     Henüz resmin diğer bölümleri açılmadı ve oyunun farklı yerlerde de geçeceğini düşünürsek (Masyaf küçük bir şehir), oyunun asıl konusunu oluşturan şehir başka bir yer olacaktır.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler