Astralis Yeni Oyuncusu Duyurdu

31.05.2020 20:33 Hamit Can Sayılgan

 
     Astralis oyuncusu Andreas "Xyp9x" Højsleth, takımdan ayrılmasının ardından yerine gelecek oyuncuyu duyuruldu. Astralis, Heroic takımının 29 yaşındaki oyuncusu Marco "Snappi" Pfeiffer'i CS:GO takımına transfer etti. 
 
Astralis Takım Kadrosu
 
Nicolai "device" Reedtz
Peter "dupreeh" Rasmussen
Emil "Magisk" Reif
Jakob "JUGi" Hansen
Marco "Snappi" Pfeiffer
Danny "zonic" Sørensen (koç)
 
     Xyp9x'in 1 Temmuz’da takıma dahil olacak olan Patrick “es3tag” Hansen’in gelişini beklemeden ani bir şekilde oyuna ara verme kararı Astralis yönetimi için büyük bir sorun olmuştu. Yeni oyuncu arama telaşına kapılan Danimarkalı takım sonunda Heroic ile anlaşmaya vardı ve takımın 29 yaşındaki oyuncusu Marco "Snappi" Pfeiffer'i takıma transfer etti.
 
     Snappi, Patrick “es3tag” Hansen’in transferi gerçekleşene kadar Astralis takım kadrosunda yer alacak. Yeni oyuncu ilk kez yarın başlayacak olan "BLAST Premier: Spring 2020 European Showdown" turnuvasında NiP takımına karşı mücadele edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler