Attack on Titan 2: Final Battle PS4, Switch ve PC için Derecelendirildi

12.03.2019 11:06 Gazali Çetinkaya

 
Attack on Titan 2: Final Battle ve Final Battle Upgrade Pack Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC platformları için derecelendirildi.

Yayıncı olarak Koei Tecmo listelendi ve bu da bu derecelendirmelerin Mart 2018'de çıkış yapan Attack on Titan 2'nin güncellenmiş versiyonları ile ilgili olabileceğini işaret ediyor. Xbox One versiyonu derecelendirilmedi çünkü orijinal oyun Tayvan'da Xbox One için çıkmamıştı, PS Vita versiyonu da derecelendirilmedi zira o da sadece Japonya'da çıkmıştı.

Upgrade Pack muhtemelen orijinal oyuna sahip olan kullanıcıların oyunu Final Battle sürümüne güncellemelerine sağlayacak bir paket olacak. Attack on Titan 2: Final Battle ise ana oyun ile tüm indirilebilir içeriklerin bulunduğu bir paket olacak gibi görünüyor.

Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Attack on Titan 2: Final Battle ve Final Battle Upgrade Pack hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmadı.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler