Attack on Titan Filminden Yeni Video Geldi

20.04.2015 00:46 Ersin Kılıç


     Sessiz sakin ilerleyen mangasından sonra animesinin yayınlanması ile birlikte bir anda tüm dünyada popüler olan ve akabinde oyunlarıyla da karşımıza çıkan Attack on Titan serinin Live Action filmi için yeni bir tanıtım videosu daha paylaşıldı.
 
     Bu tanıtım videosuna baktığımızda serinin özüne sadık kaldığını görüyoruz. Tıpkı manga ve animede olduğu gibi insanoğlunun duvarları inşasından sonrasını anlatacak olan yapımda devlerin dur durak bilmeyen saldırılarına şahitlik edeceğiz. Bu bağlamda seriye bağlı kalsa da kurgu yönünden farklı bir işleyişe de sahip olabilir.
 
     Görsel yönden doyurucu bir şekilde karşımıza çıkacağa benzeyen yapımın bu yeni videosuna aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Attack on Titan: The Last Wings of Mankind Platformlar: 3DS Geliştirici: Chunsoft Dağıtıcısı: Aksys Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 6 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler