Auto Chess PS4 için Çıktı

16.12.2020 19:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Dragonest, Auto Chess'i bugün PlayStation 4 için yayınladı. Geriye uyumlulukla PlayStation 5'te de oynanabilir. Konsollarda 12 ay boyunca PlayStation'a özel.

Erken erişim olarak çıkışını gerçekleştirdi ve Kurucu Paketi'ne dahil. Kurucu Paketi oyunla birlikte oyun içi öğe Senior Pass ve Oyun içi satranç oyuncusu Drodo içeriyor. PlayStation Store'da 71,00 TL'den satışta.
 
Rekabetçi çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunu Auto Chess, ilk başta Dota 2 modu olarak ortaya çıkmıştı ve daha sonra bağımsız bir oyun olarak piyasaya sunuldu. PC (Epic Games Store), iOS (App Store) ve Android (Google Play) üzerinde oynaması ücretsiz olarak ulaşılabilir durumda.

PlayStation 4 versiyonu çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Auto Chess Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Justin Ng Guo Xıong Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 6 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 8 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 8 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler