Avalanche Üçüncü Stüdyosunu Malmö'de Açtı

23.05.2018 12:24 Gazali Çetinkaya

 
   Just Cause ve Mad Max'in geliştiricisi Avalanche Studios üçüncü ofisini İsveç'in Malmö şehrinde açtığını duyurdu.

   Şirket 2003'te Stockholm'de kurulmuş ve 2011'de New York City'de ikinci stüdyosunu açmıştı. Yeni açılan Malmö stüdyosu "AAA üretim değerlerinin ve ödüllü özel teknolojinin sağlam temellerine dayanan nispeten küçük ve esnek projelere" odaklanarak hem mevcut hem de gelecekteki IP'ler üzerinde çalışacak.
 
   Avalanche, Malmö stüdyosuna Sara Ponnert'i yönetici olarak getirdi. Sara Ponnert daha öncesinde Pan Vision ve Sony Ericsson Mobile'de oyun yayıncılık kısmında çalıştı ve son zamanlarda Media Evolution'da bir iş geliştiricisi olarak görev aldı.
 
   Avalanche CEO Pim Holfve:

   "Yeni stüdyomuzu nerede açacağımıza karar vermek zor oldu. İsveç potansiyeli olan birçok yer sunuyor ancak Malmö'nün tüm gereksinimleri karşıladığını düşünüyoruz."
 
   Avalanche Studios geçtiğimiz Nisan ayında Nordisk Film şirketinden 10 milyon dolar fon almıştı ve geçtiğimiz haftalarda duyurulduğu üzere id Software ile birlikte Rage 2'nin geliştirilmesi üzerinde çalışıyorlar.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler