Avatar: Frontiers of Pandora'nın iki ekran görüntüsü sızdırıldı!

27.03.2023 13:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen ve uzun bir süredir yapım aşamasında olan Avatar: Frontiers of Pandora'nın iki yeni ekran görüntüsü sızdırıldı. En son yayınlanan detayların ardından uzun bir süre geçen oyun hakkında ortaya çıkan bu görüntüler bizlere az çok oyunun yapısı hakkında bilgi verebiliyor. Ayrıca bu ekran görüntülerine dayanarak oynanış öğelerini içeren bir videonun da yakında ortaya çıkması bekleniyor.
 
Görüntüler Twitter üzerinden yayınlandı
 
 
 
Twitter kullanıcısı Script tarafından yayınlanan bu görüntüler içerisinde birçok kullanıcı yorumu bulunuyor. Kullanıcı yorumları arasında Far Cry havasından esinlenildiği belirtiliyor. Script  adlı kullanıcı daha önce Assassin's Creed: Mirage sanat eserlerini ve ön sipariş bonus içeriğini sızdırmıştı. Şimdilik Ubisoft sızıntıları için güvenilir bir kaynak diyebiliriz.
 
Sızan iki ekran görüntüsü bizlere pek bir şey aktarmasa da oyunun birinci şahıs kamera bakış açısına sahip olacağını onaylıyor. Script ayrıca önümüzdeki günlerde Avatar: Frontiers of Pandora için bir oynanış videosu sızdıracağını söylüyor. Bu videonun düşük kaliteye sahip olacağı tahmin ediliyor.
 
Ubisoft, Avatar: Frontiers of Pandora'yı 2023/2024'te yılları içerisinde piyasaya sürmeyi planlıyor. 
 
Sızdırılan ekran görüntüleri
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler