Avatar: Generations Bu Ay Belirli Bölgelerde Mobil Cihazlara Çıkış Yapıyor

12.08.2022 19:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Square Enix London Mobile, Paramount Consumer Products ile ortaklaşa yaptığı bir açıklamada, sıra tabanlı rol yapma oyunu Avatar: Generations'ın Ağustos ayında Kanada, Danimarka, Güney Afrika ve İsveç'te iOS ve Android için piyasaya sürüleceğini duyurdu. İlerleyen aylarda yeni bölgelere çıkış yapacak.
 
Avatar: Generations, Nickelodeon'un sevilen animasyon dizisi Avatar: The Last Airbender'a dayanan, oynaması ücretsiz yeni bir rol yapma macerası. Oyun, Vancouver merkezli stüdyo Navigator Games ile ortaklaşa geliştiriliyor. 
 
Dünyaca ünlü ve sevilen Avatar evrenini genişleten Avatar: Generations, oyuncuları en sevdiği karakterlerin yerine geçmeye davet ediyor. İlk kısım, Aang'in maceralarını konu alıyor ve dünyayı dolaşmak için büyük bir maceraya atılıyor. Bu macerada çok sevilen arkadaşlar Appa ve Momo'nun yanı sıra Katara, Sokka, Toph, Suki ve Zuko yer alıyor.
 
Web sitesi
 
https://avatargenerations.com/

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler